Rólunk

Mosópor boltról

Kedves vásárlók figyelmét szeretném felhívni hogy a nálunk vásárolt mosóporok,öblítők egyéb kellékek 100% garanciát vállalunk.
 
 
 
 
Nekünk kedves a  Vásárló.
Célunk,hogy Ön olcsóban jusson hozzá mosóporához, öblítőjéhez és egyéb termékeihez aminek Önnek a háztartásba szüksége van.
Mi  szeretnék egy olyan vendégkört kialakítani ahol az emberek bizalommal jönnek vissza hozzánk vásárolni és hogy a termékeinket amit tőlünk rendelnek azzal 100%-ig meglegyenek elégedve.
Nálunk csak szigorúan ellenőrzött termékek vannak ami azt jelenti hogy a mosóporok zártak az öblítők kupakja pedig perforált ami azt jelenti hogy amikor Ön megveszi akkor Ön szakítja meg a menetet rajta mint azt bármelyik üdítős palackon van. A többi terméknél ahol nem perforált a kupak ott mi garanciát vállalunk hogy abba termékben az van ami rá van írva és nincs tovább hígítva. Sajnos találkoztunk már számos olyan olcsóbb öblítővel amibe nem az van mint ami rá van írva és a ruhákon amikor kimossuk ez sajnos érződik is mivel az illatot maximum csak 1napig tartja meg. A mi általunk forgalmazott öblítők garantáltan megtartja illatát akár 1 hétig is!
Egy történetet elmesélnék ha megengedik. Történt egyszer hogy az egyik vevőnk aki már nagyon sokat rendelt tőlünk egyszer felvetette nekünk hogy mi lenne ha ő össze hasonlítaná a mi általunk kínált öblítőt és mosóport egy általa vet úgynevezett (290Ft-os vagy 1€.)-ban vásárolt termékkel. Mondtuk neki,hogy rajta mi készen állunk.
A kipróbálás után a ruhák magukért beszéltek! A mi általunk kínált mosópor és öblítő tökéletesen kimosta a ruhákat és nagyon jó illata volt amit sokáig meg is tartott. Ellenben a fent említett boltból vásárolt mosópor és öblítő nem ezt az eredményt mutatta.
A ruhák azzal is kitűnőek voltak de az illata rémes volt és a néhány ruhán látszódott valami kis fehér folt amit nem nagyon lehetett észere venni de azért egy kicsit látszódott. Mint később kiderült az öblítő volt az oka. Amikor bevizsgáltattuk a mi öblítőnket és bolt által forgalmazott öblítőt és kiderült hogy a másik  öblítőbe folyékony szappan volt hígítva egy kis olcsó öblítővel akkor tudtuk hogy ez nem mindennapi.
Nos úgy gondolom nem mindegyik boltnál van ez ott sem de azért megéri figyelni és néha egy kicsit drágábbat venni. Nem mindig az olcsó a jó de saját véleményem szerint van amiben az olcsó sokkal jobb mint a drága mert valamikor csak az úgynevezett márkát fizetjük meg és nem többet.
Jó magam is jártam már így, de amiben én egyszer csalódok akkor jövök csak rá hogy 200Ft különbség helyet most csináltam magamnak egy 1000Ft-os mínuszt.” Tudják olcsó húsnak híg a leve”. Azóta a vevő csak nálunk rendel és mi ezt szeretnék elérni hogy a vásárló meglegyen elégedve a termékkel amit tőlünk vásárolt.

-